TUTUSTUMISTAPAHTUMA LAJISTA KIINNOSTUNEILLE

Osuuskunnan golfohjaajat opastavat aloittelijoita lajin saloihin. Tutustumistapahtuma kestää 2-3 tuntia. Mahdollisuus viettää rentouttava TYKY-päivä golfin merkeissä. Mukana voi olla aiemmin pelanneita, mutta myös ensikertalaisia. Päivän ohjelma rakennetaan sopimuksen mukaan ottaen huomioon osanottajien kokemus ja toivomukset. Ohjelmassa voi olla em. Valvottua opastusta, omatoimista pelaamista, Pron järjestämää ammattimaista opetusta, leikkimielisiä kilpailuja, makkaranpaistoa jne.

KURSSITARJONTA

Osuuskunnan golfohjaajat opettavat aloittelijoille golfaamisen perusasiat, tekniikkaa sekä erilaiset golf-lyönnit. Fyysisten ominaisuuksiensa mukaisesti jokainen saa rakennuspalikat omaan persoonalliseen lyöntitapaan (swingiin). Alkeiskurssi suoritetaan kahtena päivänä, kesto noin 3-4 tuntia päivässä. Alkeiskurssin suorittaminen tuo oikeuden pelaamiseen Kostioniemen Golfkentällä, sekä muilla suomen Pay and Play golfkentillä.
Opetuksesta vastaavat PGA prot Pertti Ahokas ja Sohvi Aitala (Härkönen). Kurssille voi hakeutua alkeiskurssin jälkeen tai jos omatoiminen harjoittelu on ollut riittävää. Green Card- kurssilla syvennetään golftaitoja. Opetus sisältää teoriaa opetusvideoiden avulla, itseopiskelua kirjalliseen materiaaliin tukeutuen sekä tietysti käytännön peliharjoittelua. Opetuksen sisältö on suunniteltu Suomen Golfliiton vaatimusten mukaisesti. Kurssin jälkeen oppilaalla on valmiudet liittyä valitsemaansa Suomen Golfliittoon kuuluvan seuraan. Liittymistä varten hän saa PGA pron allekirjoittaman todistuksen, jossa vakuutetaan oppilaan valmiuksista aloittaa oma golfura valitsemassaan golfseurassa. Green Card kurssi kestää 5-6 h tuntia yhtenä päivänä.
Kurssi on tarkoitettu ensisijaisesti golffareille, jotka ovat suorittaneet Green Cardin tai pelanneet aikaisemmin, mutta harrastukseen on tullut tauko. Kertauskurssi palvelee myös kokeneitakin golffareita, joilla on aikomus kehittää peliään tulevalla kaudella. Kertauskurssin kesto on 4-6 h. Kertauskurssin sisällöstä vastaa PGA pro. Mailat, pallot ym. kursseilla tarvittava välineistö ja materiaali kuuluvat kurssin hintaan. Kurssin järjestämisen edellytyksenä on vähintään 4 osallistujaa. Osallistujia kursseille otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

TILAUSKURSSIT JA VALMENNUS

Tilauskurssi suunnitellaan yhdessä asiakkaan (yrityksen, perheen, kaveriporukan tms. ryhmän) kanssa. Pienimuotoisin tilaisuus on Osuuskunnan golfohjaajien kanssa toteutettu amatöörivoimin järjestetty tutustumistapahtuma. Siihen voidaan myös liittää ammatti-pron ”ryhmäkoulutus” 1-4 h, jolloin osanottajat saavat perusteellisemman käsityksen golf-lyöntien tekniikasta ja oppimisprosessista.

Puumalagolf koulutustaSopimuksen mukaan opetusta ja valmennusta voidaan tehdä yksin tai ryhmässä. Valittavana on yksityistunteja, videoanalyyseja, jatkokursseja ja lähipelikursseja. Asiakkaille järjestetään yksilöllisiä palveluja tarpeen mukaan. Yrityksille voidaan järjestää TYKY- tapahtumia ja golfpaketteja, jotka sisältävät opetuksen lisäksi majoituksen ja ruokailun.

Kokeneenkin pelaajan henkilökohtaisen pelitaidon kehittämisessä on suositeltavaa käydä aika ajoin pron tunnilla tarkistuttamassa omia tekemisiään. Kostioniemen kentällä ja rangella maksullisesta opetuksesta vastaa PGA pro Pertti Ahokas ja PGA pro Sohvi Aitala (Härkönen).

KOSTIONIEMEN KENTTÄ VILJKANSAARESSA ON LAAJENTUNUT. KURSSI- JA OPETUSTOIMINTAA ON KEHITETTY PALAUTTEEN PERUSTEELLA!

Lisätietoja koulutuksesta antaa:
Kostioniemen Golf osuuskunnan pj. Pentti Kantola puh.+358400 657913
penakan@gmail.com

PGA pro Pertti Ahokas puh 040-8253596, pertti.ahokas@gmail.com
PGA pro Sohvi Härkönen puh 044-5315838, sohvi.harkonen@gmail.com


KURSSI-, OPETUS- JA VALMENNUSHINNAT Tapahtumakalenteri