Simulaattori käytössä

Vuosi on alkanut reippaasti ja simulaattorin kausipelioikeuden lunastaneet pääsevät harjoittelemaan ja pelaamaan SportsCoachin avulla. Pelivuoro pitää aina varata kalenterista etukäteen. Kun olet lunastanut kausipelioikeuden, saat kalenterin varauslinkin WhatsAppin kautta. Vuoroja voi varata 60 min tai 120 min. kerrallaan. Tällä hetkellä tila on varattavissa klo 7-21.00 välisenä aikana. Jos pelaat kausipelaajan kanssa, pelivuoro maksaa 10 € /kerta. Maksun voit suorittaa tilisiirtona (SSOP  FI88 5371 0120 0306 71) tai MobilePay-sovelluksella. Maksuun viitteeksi kausipelaajan nimi. Jos haluat lunastaa simulaattorin kausipelioikeuden, ota yhteyttä Matias Hildeniin p. 040 8282 637,  matias.hilden@ruokolahti.fi p. 040 8282 637

Puumala Golfin golfsimulaattoria (os. Koskenseläntie 11) voi varata nyt myös irtovuoroina. Yhden tunnin hinta on 20 euroa, ja päälle lisätunti on 10 euroa. Irtovuoro varataan sähköisesti osoitteessa www.varaaheti.fi/puumalagolf. Ennen ensimmäistä vuoron varausta on rekisteröidyttävä. Vuoro maksetaan tilisiirtona SSOP FI88 5371 0120 0306 71 tai MobilePay-sovelluksella.

Käy hyvissä ajoin ennen vuoroasi noutamassa avain simulaattorihalliin Kahvila Kuittisesta (os. Keskustie 13), ja palauta avain samaan paikkaan pelivuorosi jälkeen.

Toimintaohjeet hallilla:

  1. Mene hallin keskiosaan laittamaan valot päälle
  2. Avaa tietokonekaappi, lukko aukeaa numerokoodilla jonka saat avaimen mukana, ja käynnistä tietokone
  3. Käynnistä videotykki ja lyöntipaikan valo

Jos et ole ennen kokeillut simulaattoria, niin ensimmäiselle kerralle on hyvä varata aikaa, tai pyytää mukaan simulaattoria ennen käyttänyt pelikaveri.

 

Arkiaamupäivisin ti-pe hallilla toimii myös Puumalan työpaja, joten hallissa voi olla melua.

 

Manner-Suomen kehittämisohjelma 2014-2020 on tukenut hankintaa 75%:n rahoituksella.