Puumala Golfin Sports Coach -golfsimulaattori sijaitsee Puumalan keskustassa osoitteessa Keskustie 17, kunnantaloa vastapäätä, Summershop Puumalan (entinen R-kioski) takana. Simulaattori mahdollistaa tehokkaan harjoittelun vuoden ympäri, mahdollisuuden pelata kymmeniä eri kenttiä eri puolilta maailmaa, ja tarjoaa tarkkaa lyöntianalytiikkaa sekä tilastoja. Simulaattoria kannattaa pelata yksin tai kaverin kanssa. Nopea pelaaja pelaa yksin 18 reiän kierroksen tunnissa, ja kahdella hengellä aikaa menee kaksi tuntia.

Simulaattoria voi käyttää lunastamalla simulaattoriin kausipelioikeuden tai varaamalla irtovuoron (ohjeet ja hinnasto alla). Simulaattoria voi käyttää joka päivä klo 7-21. Vuoroja voi varata kerrallaan joko 60 tai 120 minuutiksi.Käytäthän pelatessasi puhtaita kenkiä, palloja ja mailoja.

KAUSIPELIOIKEUS
Vuoden kausipelioikeus simulaattoriin maksaa 150 euroa, tai 100 euroa jos ostat pelioikeuden yhdessä Puumala golfin Kostioniemen golfkentän pelioikeuden kanssa. (HUOM: hinnat saattavat muuttua osuuskunnan päätösten johdosta). Simulaattorin pelikausi kestää vuoden, ja alkaa 1.6. ja päättyy seuraavan vuoden toukokuun lopussa.

Vuoro varataan etukäteen osoitteessa www.varaaheti.fi/puumalagolf. Ennen ensimmäistä vuoron varausta on rekisteröidyttävä. Kausipelioikeuden hankkineet pelaajat saavat koodin, jonka avulla simulaattoritilaan pääsee sisään ja simulaattorin saa päälle.

Jos haluat hankkia kausipelioikeuden, ota yhteyttä Matias Hildeniin, puh. 040 8282 637 tai hilden.matias@gmail.com. Jos haluat ostaa pelioikeuden kesken pelikauden, niin hintaa voidaan sovitella jäljellä olevan kauden pituuden mukaan. Jos haluat yksittäiselle vuorolle ottaa mukaan pelikaverin, jolla ei ole pelioikeutta, niin hänen osaltaan vuoromaksu on 10 euroa (maksu Mobilepayllä, ohjeet simulaattorilla, tai  tilisiirtona SSOP  FI88 5371 0120 0306 71.

IRTOVUORO 
Puumala Golfin golfsimulaattoria voi varata myös irtovuoroina. Yhden tunnin hinta on 20 euroa, ja päälle lisätunti on 10 euroa. Irtovuoro varataan sähköisesti osoitteessa www.varaaheti.fi/puumalagolf. Ennen ensimmäistä vuoron varausta on rekisteröidyttävä. Vuoro maksetaan tilisiirtona SSOP FI88 5371 0120 0306 71 tai MobilePay-sovelluksella.

Käy hyvissä ajoin ennen vuoroasi noutamassa avain simulaattorihalliin Kahvila Kuittisesta (os. Keskustie 13), ja palauta avain samaan paikkaan pelivuorosi jälkeen.

Toimintaohje simulaattoritilassa:

  1. Avaa tietokonekaappi, lukko aukeaa numerokoodilla jonka saat avaimen mukana, ja käynnistä tietokone,
  2. Käynnistä videotykki ja lyöntipaikan valo.

Jos et ole ennen kokeillut simulaattoria, niin ensimmäiselle kerralle on hyvä varata aikaa, tai pyytää mukaan simulaattoria ennen käyttänyt pelikaveri. Simulaattorin luona on perusteelliset käyttöohjeet.

Lisätietoja simulaattorista saa Matiakselta, puh. 040-8282 637 tai hilden.matias@gmail.com

Manner-Suomen kehittämisohjelma 2014-2020 on tukenut hankintaa 75%:n rahoituksella.