KENTTÄ

Puumala Golf on tasainen peltokenttä, jolla voidaan pelata 9 väylän kierroksia. Väylien pelaamiseen käytetään osittain yhteisiä avauspaikkoja, jolloin väyliä pelataan ristikkäin. Kierroksia voi pelata halunsa mukaan. Jos avauspaikalla on ruuhkaa, sovitaan lähtöjärjestyksestä suullisesti. Range on auki kaikkina viikonpäivinä klo 9.00 – 21.00.

Harjoitteluun saa käyttää ainoastaan range-palloja, jotka ovat valmiina koreissa. Pallot kerätään rangelta koneellisesti. Caddiemaster-toimistossa on  itsepalveluna toimiva maksujärjestelmä: kirjoita nimesi kirjaan ja maksa MobilePay-sovelluksella tai käteisellä. Voit maksaa myös pankin kautta laittamalla nimen pankkimaksulistaan ja maksamalla pankkiin 14 pv sisällä.

PUUMALA_GOLF_TULOSKORTTI_2022

Video Puumala Golfista kesältä 2018.


RANGE

Range on laajentunut täysimittaiseksi harjoitusalueeksi. Rangella on lyöntipituutta osoittavat taulut 50 m, 100 m, 150 m ja 200 m etäisyydellä. Täysimittaisia draiveja pääsee lyömään 6-8 lyöjää yhtä aikaa. Suojaverkko estää harjoituspallojen harhautumisen pelialueelle. Lisäksi rangella on lyöntikatos sadepäivien varalle.

 

Puumalagolf griinitPuumalagolf facebook