GREEN FEE JA MUUT MAKSUT

Puumala Golfissa ei  ole ajanvarausta. Ilmoittaudu toimistossa, maksa pelimaksu ja liity peliin kun ykköstii on vapaa!

 • Green Fee aikuiset  – 9 reikää/ 20 €, 18 reikää/päivä 30 €
 • Green Fee juniorit – alle 18v. – 9 reikää / päivä 10 €
 • Bägivuokra 10 €
 • Yksittäiset mailat 5 €
 • Harjoituspallot 2 €/kori
 • Maksut voi suorittaa osuuskunnan tilille FI88 5371 0120 0306 71. Viestikenttään esim. green fee.

GOLFKURSSIT 2024

Tiedotamme mahdollisista kursseista myöhemmin.


KURSSI-, OPETUS- JA VALMENNUSMAKSUT

ALOITUSPAKETTI

Sisältää alkeiskurssin, Green Card suorituksen, osuuskuntaan liittymisen ja jäsenyyden+ ensimmäisen kauden pelioikeuden. Hinta 300€.

 • Tutustumistapahtuma 15 € /henkilö
 • Tilaus- ja kertauskurssit sopimuksen mukaan
 • Tyky ja tyhy-tapahtumat. Pyydä tarjous.

 

 

__________________________________________________________________________________________________________________________

GOLFSIMULAATTORI SPORTS COACH

Simulaattorin kausipelioikeus on 150 e. Irtovuoron hinta on 20 e/ tunti plus 10 e / seuraavat tunnit.  Lisätiedot kausipelioikeuden lunastamisesta Matias Hildeniltä p. 040 8282 637.

 


OMATOIMINEN PELAAMINEN

 

Kentällä voidaan pelata 9 väylän kierroksia. Pelaamiseen käytetään osittain yhteisiä avauspaikkoja ja -väyliä. Kierroksia voi pelata halunsa mukaan. Jos avauspaikalla on ruuhkaa, sovitaan lähtöjärjestyksestä suullisesti. Range on auki kaikkina viikonpäivinä klo 9.00 – 21.00.

Harjoitteluun saa käyttää ainoastaan range-palloja, jotka ovat valmiina koreissa. Pallot kerätään rangelta koneellisesti. Caddiemaster-toimistossa on  itsepalveluna toimiva maksujärjestelmä: kirjoita nimesi kirjaan ja maksa MobilePay-sovelluksella tai käteisellä. Voit maksaa myös pankin kautta laittamalla nimen pankkimaksulistaan ja maksamalla pankkiin 14 pv sisällä.


OSUUSKUNTAEDUT

Yksityiset

Osuuskunnan jäsenenä voi pelata edullisesti, mikäli pelaa vähänkin enemmän. Liittymismaksu 150 € + osuusmaksu 50 € oikeuttavat ensimmäisenä vuotena vapaaseen pelaamiseen. Seuraavina vuosina maksetaan pelikausimaksu, jonka osuuskuntakokous vuosittain vahvistaa. Se on samaa luokkaa kuin ensimmäisen vuoden maksut yhteensä. Rangepallot eivät sisälly kausimaksuun. Perheenjäsenille on alennukset.

 • Henkilö: 1 kausi 200 €
 • Toinen perheenjäsen: 1 kausi 180 €
 • Perheen juniori alle 18-v. : 1 kausi 100 €
Yhteisöt

Yhteisöt voivat liittyä jäseneksi täyttämällä liittymisopimuksen (ks. alla) tai kumppanuussopimuksen. Yhteisö voi valita seuraavista vaihtoehdoista jomman kumman tai molemmat:

 • Osuuskunnan jäsenyys kuten yksityisillä. Pelioikeus yhdelle ja äänioikeus osuuskunnassa 200 €
 • Yhteisölisäosuus 500 €. Yhteistyökumppanina saa mainoksen osuuskunnan nettisivuille sekä 10 kpl pelilippuja joita voi antaa yhteisön omille jäsenille tai asiakkaille. Lisää pelilippuja voi hankkia puoleen hintaan 10 €/kpl. Mahdollisuus tarjota omille asiakkaille majoitus/golf-paketteja. Seuraavien vuosien vuosimaksu 300 €.
 • Kumppanuussopimus solmitaan yksilöllisesti ja se voi sisältää sponsorointia, erilaisia mainossopimuksia tai TYKY palveluja.

Osuuskunnan jäseneksi voi liittyä tulostamalla ja täyttämällä liittymissopimus. Maksun voi suorittaa liittymissopimuksessa mainitulle tilille. Liittymissopimuksen voi palauttaa kentän toimistoon tai hallituksen jäsenille.


TARJOILUT JA MAJOITUS

Kentällä ei ole ravintolaa. Virvokejuomia on saatavana  itsepalvelutoimistosta. Yli 10 hengen ryhmille voidaan järjestää myös ruokailu läheisessä tilausravintolassa.

Puumala Golfin lähellä toimii useampi majoitusyritys. Kostioniemen Lomapalvelulla on kaksi pientä kesäkäyttöön tarkoitettua mökkiä aivan kentän välittömässä läheisyydessä. Lisätiedot Ulla-Maija Luukkonen p. 050 3203 708.  Loma-Aution Lomamökit ja Lappalaisen Lomamökit tarjoavat myös suuremmille seurueille sopivaa mökkimajoitusta.


Puumalagolf facebook