TUTUSTUMISTAPAHTUMA LAJISTA KIINNOSTUNEILLE

Osuuskunnan golfohjaajat opastavat aloittelijoita lajin saloihin. Tutustumistapahtuma kestää 2-3 tuntia. Ryhmälläsi on mahdollisuus viettää rentouttava TYKY-päivä golfin merkeissä. Mukana voi olla aiemmin pelanneita, mutta myös ensikertalaisia. Päivän ohjelma rakennetaan sopimuksen mukaan ottaen huomioon osanottajien kokemus ja toivomukset. Ohjelmassa voi olla esim. valvottua ohjausta, omatoimista pelaamista, Pron järjestämää ammattimaista opetusta, leikkimielisiä kilpailuja, makkaranpaistoa jne.

KURSSITARJONTA

Pro ja osuuskunnan golfohjaajat opettavat aloittelijoille golfaamisen perusasiat, tekniikkaa sekä erilaiset golf-lyönnit. Fyysisten ominaisuuksiensa mukaisesti jokainen saa rakennuspalikat omaan persoonalliseen lyöntitapaan (swingiin). Alkeiskurssi suoritetaan kahtena päivänä, kesto noin 3-4 tuntia päivässä. Alkeiskurssin suorittaminen tuo oikeuden pelaamiseen Kostioniemen Golfkentällä, sekä muilla suomen Pay and Play golfkentillä.
Green Card -kurssille voi hakeutua alkeiskurssin jälkeen tai jos omatoiminen harjoittelu on ollut riittävää. Green Card -kurssilla syvennetään golftaitoja. Opetus sisältää teoriaa ja itseopiskelua kirjalliseen materiaaliin tukeutuen sekä tietysti käytännön peliharjoittelua. Opetuksen sisältö on suunniteltu Suomen Golfliiton vaatimusten mukaisesti. Kurssin jälkeen oppilaalla on valmiudet liittyä valitsemaansa Suomen Golfliittoon kuuluvan seuraan. Liittymistä varten hän saa Golf Pron allekirjoittaman tutkintotodistuksen.
Tilauskurssi suunnitellaan yhdessä asiakkaan (yrityksen, perheen, kaveriporukan tms. ryhmän) kanssa. Pienimuotoisin tilaisuus on Osuuskunnan golfohjaajien kanssa toteutettu amatöörivoimin järjestetty tutustumistapahtuma. Siihen voidaan myös liittää ammatti-pron ”ryhmäkoulutus” 1-4 h, jolloin osanottajat saavat perusteellisemman käsityksen golf-lyöntien tekniikasta ja oppimisprosessista.

Sopimuksen mukaan opetusta ja valmennusta voidaan tehdä yksin tai ryhmässä. Valittavana on yksityistunteja, videoanalyyseja, jatkokursseja ja lähipelikursseja. Asiakkaille järjestetään yksilöllisiä palveluja tarpeen mukaan. Yrityksille voidaan järjestää TYKY- tapahtumia ja golfpaketteja, jotka sisältävät opetuksen lisäksi majoituksen ja ruokailun.

Kokeneenkin pelaajan henkilökohtaisen pelitaidon kehittämisessä on suositeltavaa käydä aika ajoin pron tunnilla tarkistuttamassa omia tekemisiään. Kostioniemen kentällä ja rangella maksullisesta opetuksesta vastaa Golf Pro Sohvi Aitala.

PUUMALA GOLFIN KENTTÄÄ ON KEHITETTY PÄÄASIASSA TALKOOVOIMIN.  KURSSIT JA OPETUS OVAT  TÄRKEÄ OSA KENTÄN TOIMINTAA !

Alkeiskurssit

Pro Sohvi Aitala johdattaa sinut golfin maailmaan myös kaudella 2021. Alkeiskurssilla käydään läpi golfin peruslyönnit putista draiviin, tutustutaan etikettiin ja sääntöihin. Lopuksi saat suorittaa golfin ajokortin eli Green Cardin. Pukeudu sään mukaisesti ja pakkaa mukaan vähän evästä ja juotavaa, sillä Kostioniemessä ei ole kahvilapalveluja.

I Kurssi: la-su 22.-23.5. klo 10-13.30

Hinta: 99 € / aikuinen, 79 €/alle 18 v.,  sisältää golfvälineet ja opetuksen.

Ilmoittautumiset: Sohvi Aitala p. 044 531 5838 sofia.aitala(at)gmail.com

Lisätietoja koulutuksesta antaa:

Pro Sohvi Aitala p. 044 531 5838 sofia.aitala(at)gmail.com


KURSSI-, OPETUS- JA VALMENNUSHINNAT Tapahtumakalenteri

Puumalagolf facebook