TUTUSTUMISTAPAHTUMA LAJISTA KIINNOSTUNEILLE

Osuuskunnan golfohjaajat opastavat aloittelijoita lajin saloihin. Tutustumistapahtuma kestää 2-3 tuntia. Ryhmälläsi on mahdollisuus viettää rentouttava TYKY-päivä golfin merkeissä. Mukana voi olla aiemmin pelanneita, mutta myös ensikertalaisia. Päivän ohjelma rakennetaan sopimuksen mukaan ottaen huomioon osanottajien kokemus ja toivomukset. Ohjelmassa voi olla esim. valvottua ohjausta, omatoimista pelaamista, Pron järjestämää ammattimaista opetusta, leikkimielisiä kilpailuja, makkaranpaistoa jne.

KURSSITARJONTA

Pro ja osuuskunnan golfohjaajat opettavat aloittelijoille golfaamisen perusasiat, tekniikkaa sekä erilaiset golf-lyönnit. Fyysisten ominaisuuksiensa mukaisesti jokainen saa rakennuspalikat omaan persoonalliseen lyöntitapaan (swingiin). Alkeiskurssi suoritetaan kahtena päivänä, kesto noin 3-4 tuntia päivässä. Alkeiskurssin suorittaminen tuo oikeuden pelaamiseen Kostioniemen Golfkentällä, sekä muilla suomen Pay and Play golfkentillä.
Opetuksesta vastaa PGA pro Pertti Ahokas. Kurssille voi hakeutua alkeiskurssin jälkeen tai jos omatoiminen harjoittelu on ollut riittävää. Green Card- kurssilla syvennetään golftaitoja. Opetus sisältää teoriaa opetusvideoiden avulla, itseopiskelua kirjalliseen materiaaliin tukeutuen sekä tietysti käytännön peliharjoittelua. Opetuksen sisältö on suunniteltu Suomen Golfliiton vaatimusten mukaisesti. Kurssin jälkeen oppilaalla on valmiudet liittyä valitsemaansa Suomen Golfliittoon kuuluvan seuraan. Liittymistä varten hän saa PGA pron allekirjoittaman todistuksen, jossa vakuutetaan oppilaan valmiuksista aloittaa oma golfura valitsemassaan golfseurassa. Green Card kurssi kestää 5-6 h tuntia yhtenä päivänä.
Puumalagolf koulutustaTilauskurssi suunnitellaan yhdessä asiakkaan (yrityksen, perheen, kaveriporukan tms. ryhmän) kanssa. Pienimuotoisin tilaisuus on Osuuskunnan golfohjaajien kanssa toteutettu amatöörivoimin järjestetty tutustumistapahtuma. Siihen voidaan myös liittää ammatti-pron ”ryhmäkoulutus” 1-4 h, jolloin osanottajat saavat perusteellisemman käsityksen golf-lyöntien tekniikasta ja oppimisprosessista.

Sopimuksen mukaan opetusta ja valmennusta voidaan tehdä yksin tai ryhmässä. Valittavana on yksityistunteja, videoanalyyseja, jatkokursseja ja lähipelikursseja. Asiakkaille järjestetään yksilöllisiä palveluja tarpeen mukaan. Yrityksille voidaan järjestää TYKY- tapahtumia ja golfpaketteja, jotka sisältävät opetuksen lisäksi majoituksen ja ruokailun.

Kokeneenkin pelaajan henkilökohtaisen pelitaidon kehittämisessä on suositeltavaa käydä aika ajoin pron tunnilla tarkistuttamassa omia tekemisiään. Kostioniemen kentällä ja rangella maksullisesta opetuksesta vastaa PGA pro Pertti Ahokas.

KOSTIONIEMEN KENTTÄ VILJKANSAARESSA ON LAAJENTUNUT. KURSSI- JA OPETUSTOIMINTAA ON KEHITETTY PALAUTTEEN PERUSTEELLA!

Lisätietoja koulutuksesta antaa:

PGA Pro Pertti Ahokas puh 040-8253596, pertti.ahokas(at)gmail.com


KURSSI-, OPETUS- JA VALMENNUSHINNAT Tapahtumakalenteri

Puumalagolf facebook